Obilježimo zajedno Svjetski dan srca

by Urednik, 24.09.2015

svjetskidansrca

U organizaciji Zaklade „Hrvatska kuća srca“ održat će se javnozdravstvena akcija u sklopu projekta „Čuvari srca“ na kojoj će građani u subotu 26. rujna na Cvjetnom trgu u Zagrebu od 10.00 do 14.00 sati moći izmjeriti tlak, glukozu, kolesterol i tjelesni indeks, a sve u cilju edukacije o važnosti rane dijagnostike i prevencije bolesti srca.

Uz javnozdravstvenu akciju, održat će se i radionice te zabavni sadržaj za sve uzraste:

– Dječji kutak u sklopu kojeg će najmlađi moći sudjelovati u natječaju za najbolji crtež „Čuvara srca“ uz vodstvo poznatog ilustratora Tomislava Torjanca, koji je ujedno i osmislio logo nacionalne akcije „Čuvar srca“.
– Selfie (Sebić) kutak sa Čuvarom srca.
– Uključivanje u aktivnosti koje će biti povezane uz mobilnu aplikaciju „Čuvari srca“, putem koje će posjetitelji moći uploadati vlastite fotografije na kojima se bave fizičkom aktivnošću te osvojiti nagrade kod partnera projekta.

Paralelno, uz obilježavanje Svjetskog dana srca na Cvjetnom trgu, sve aktivnosti će se istovremeno odvijati i u Arena centru.
Bilo bi nam zadovoljstvo da svojim dolaskom podržite ovu akciju te da i vi postanete Čuvari srca te sudjelujete s nama u prevenciji bolesti srca.

No Comments


Please login to comment